Træningscoach 

Foredrag

​Aquatræning - vandgymnastik

Alt hvad du ikke kan på land, kan du i vand. Få trænet og rørt led og muskler i hele kroppen​ med aquatræning eller vandgymnastik hos Wonderful Life v/Anne Thomsen.

​Hvad enten du har problemer med din skulder eller med dine ben, kan aquatræning afhjælpe dig - og alle kan være med. Jeg tilbyder aquatræning på hele Sjælland.

Jeg har stor erfaring på området, og har gennem årene hjulpet mange mennesker til et bedre helbred og større bevægelighed.

​Jeg har stor ekspertise inden for kost, motion, forskellige behandlingsmetoder samt tankernes betydning for dit helbred.

Arrangementer og events med aquatræning

Jeg tilbyder events med aquatræning og eventuelt efterfølgende foredrag om sundhed, hvor jeg blandt andet vil komme ind på, hvilken indflydelse din kost har på dit helbred og hvilken kostretning, der er bedst for dig.

​En aquatræning event starter typisk med med at få rørt hele kroppen med en dejlig gang aquafitness. Herefter fortsætter vi med vidunderlig wellness med bodyscrub, hårkur og ansigtsmaske.

​Vi slutter typisk af med afspænding. Undervejs vil der være mulighed for forplejning i form af frugt, snack og kaffe/te.

​Jeg afholder desuden wellnessarrangementer som workshops med aquatræning med efterfølgende scrub og hårkur.
​​

Jeg tilrettelægger gerne et særligt program, som passer præcist til dig og dine behov. Er i en gruppe på 4 personer eller derover, kommer jeg gerne hjem til jer og afholder workshop.
​​

Holdtræning med vandgymnastik

Jeg tilbyder både forårshold, efterårshold og sommerhold, således at der er noget hele året rundt.

​Holdtræningen finder sted mange forskellige steder på Sjælland, så du kan altid finde et hold, der ligger lige i nærheden af dig. Du kan finde en oversigt over de forskellige hold her på siden, eller du kan skrive til mig, hvis du ønsker nærmere information.

Kontakt mig for at høre mere

Kunne du være interesseret i aquatræning, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig. Jeg står klar til at hjælpe dig mod et bedre og sundere helbred.

Ring til mig på telefon: 222 80 800, eller skriv til min e-mail: anne@thomsen.dk, så vender jeg tilbage med mere information. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her på siden for at modtage nyheder. 

Kontakt mig her

Udfyld felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​Wonderful life

CVR:33791968

Adresse

Aldersrovej 13,

4450 Jyderup​

Kontakt

Telefon: ​222 80 800​

E-mail: anne@thomsen.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev