Træningscoach 

Foredrag

Hvad er tankefeltterapi?

Tankefeltterapi er en af de nyere behandlingsmetoder, hvor man meget hurtigere ​kommer ind til kernen i problemet.

Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT) eller tapping som det også kaldes, er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.

 Da metoden er uden bivirkninger, er der ingen begrænsninger for hvad den kan bruges til. Hvis du har ubehag, hvad enten det er psykisk eller fysisk, så skal du overveje at prøve TFT/EFT.

Langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig jævnligt uden effekt. Det kan måske lykkes at opnå en dyb forståelse af problem og årsag, men kroppen gemmer stadig på en ubevidst refleks, der gør at ubehaget fortsætter alligevel og til stadighed vil blive trigget af sit problem. Det er derfor nødvendigt at tænke i krop/tanke/følelse som en helhed, når man behandler psykiske og fysiske problemer.

TFT/EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Kroppens energi baner, kendt fra akupunktur, stimuleres med en let banken forskellige steder på kroppen, samtidig med den behandlede fokuserer på sit ubehag. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag. Tankefeltterapi er udviklet, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan i 1980 og senere hen i 1993 udviklede hans mest succesrige elev Gary Graig, en version af teknikken og kaldte den Emotional Freedom Techniques.

BAG OM TFT OG EFT.

TFT/EFT tager udgangspunkt i krop, føle – og tænkehjernen. Mange mennesker befinder sig i deres tænkehjerne og tror, at de kan rationalisere sig ud af problemerne, men i virkeligheden befinder problemet sig ofte i kropshjernen, hvor vi ikke har den store indflydelse, uden specifikke redskaber som fx TFT/EFT, der kan forbinde det følelsesmæssige med det fysiske. På ganske kort tid kan ubehaget fokuseres, behandles og forløses, med denne meget simple og yderst effektive teknik.

Tanker er hjernens sprog - Følelser er kroppens sprog.

Desuden har jeg taget overbygningen som hedder Matrix Reimprinting.

Når vi arbejder med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, og som stadig fastholder os, stresser os, som gør os bange, deprimeret, bekymrede, vrede etc., og til sidst bryder kroppen sammen; angst, stress, depression, allergi, fobi og andre alvorlige tilstande manifesterer sig. 

Så vil du på en hurtig måde, komme dine ubalancer til livs, så er det en fantastisk metode.

SUCCES RATEN ER PÅ OVER 85%!

Her er bare nogle af de ting man nemt og enkelt kan behandle med denne fantastiske teknik:

Stress

Afhængighed
Traumer
Panik/angst anfald
Sorg og kærlighedssorg
Skyldfølelse
Fobier
Vrede/jalousi
PTSD
Tvangstanker/lidelser
Fysiske smerter
Psykiske smerter
Koncentrationsproblemer
Depression
Seksuelle problemer
Samlivsproblemer
Hyperaktivitet
Tandlægeskræk

Eksamenangst

Kontakt mig for at bestille tid

På telefon: 222 80 800,  

eller mail: anne@thomsen.dk 

så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg behandler både på:

Aldersrovej 13, 4450 Jyderup

Hvalsøvej 214, 4360 Kr. Eskilstrup

-------------------------------

Klient oplevelser:

Jeg blev så glad da en af mine klinter, kom og sagde hun havde haft det meget bedre efter bare 1 behandling.

Hun kom til mig for at se om hendes livslange dårlige selvværd kunne blive bedre.

Hun plejede at finde tusinde fejl ved hende selv og hendes udseende. Så feks.  kunne hun både før og efter en social sammenkomst, være helt nede i kulkælderen, da hun syntes alle andre så meget bedre ud og hun selv lignede et fjols og sagde dumme ting.

Efter behandlingen havde hun haft det meget bedre og slet ikke været trist på samme måde, og hun havde fået flere uopfordrede komplimenter, på hendes tøj og udseende. 

Som hun selv sagde - inden jeg nåede det- måske fik hun også det før, men nu kunne hun tage det til sig og glæde sig over det. 

--------------

Jeg har fået én session hos Anne for at afhjælpe min araknofobi. Da jeg bor på en gård med mange edderkopper var det virkelig et problem i min hverdag. Jeg Var lidt skeptisk og usikker i starten. Men Det var super behageligt at arbejde med det og Anne er god til at få en til at slappe af.

Da jeg kom hjem og så min første edderkop var jeg ligeglad med den, den fik lov at sidde på lampen i 2 dage inden jeg støvsugede den op. Noget jeg aldrig har kunne gøre før. Jeg havde en i min seng, jeg knipsede den ned og slog den med en sko og fjernede den med papir. Jeg får ikke kuldegysninger mere, jeg skriger ikke og går ikke i panik. Så 1000 tak til Anne for at have hjulpet mig. Hun kan altså et eller andet :) Giver hende mine bedste anbefalinger herfra.

Mvh Linda saksaa 

Kontakt mig her

Udfyld felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​Wonderful life

CVR:33791968

Adresse

Aldersrovej 13,

4450 Jyderup​

Kontakt

Telefon: ​222 80 800​

E-mail: anne@thomsen.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev