Træningscoach 

Foredrag

​Handelsbetingelser:

Pr. 1. november 2021

Udbyder

Wonderful Life v/Anne Thomsen,

Aldersrovej 13,

4450 Jyderup,

anne@wonderfullife.dk,

Tlf. 222 80 800.

Bindende tilmelding, betaling og mulighed for rateløsning

Ved køb af plads til et arrangement, er tilmelding bindende. Og pengene kan ikke refunderes, men du kan give din plads til en anden.​ Giv mig venligst besked, hvis det bliver aktuelt.

Ved køb af behandlinger, er aftale bindende indenfor 24 timer før aftalen. Og skal betales, hvis dette ikke overholdes.

Afbud kan gives uden omkostninger ved mere end 24 timer før aftale.

Du tilmelder dig kursusforløbet ved at udfylde tilmeldingsformularen.

Ved tilmeldingen accepterer du, at vilkår og betingelser i dette dokument er gældende for dit køb.

Tilmeldingen er bindende.

Det betyder, at depositum og øvrige indbetalinger ikke refunderes efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret, der fremgår af forbrugerlovgivningen.

Det betyder også, at du skal betale den resterende del af købesummen, selvom du senere vælger ikke at deltage i forløbet.

Den 14 dages fortrydelsesret løber fra tidspunktet for din tilmelding til forløbet.

Hvis du har modtaget adgang til digitalt indhold, individuel session eller medlemskab på Facebook, inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, fraskriver du dig retten til at udnytte fortrydelsesretten på disse ydelser og tjenester.

Eksempel: Hvis du får adgang til modul 1, værdi kr. 1500 ved opstart af forløbet, fratrækkes dette beløb dit depositum, og du vil få resten tilbage, hvis du fortryder dit køb inden 14 dage efter din tilmelding.

Facebook-lives har en værdi på kr. 500 hver. Disse vil også blive fratrukket beløbet, som er betalt ved tilmeldingen, og resten vil du få retur ved fortrydelse.

Andelen af Facebook-lives, som du betaler, hvis du bruger din fortrydelsesret, vil maksimum kunne blive en andel, der svarer til 14 dages medlemskab.

Du kan vælge at betale enten den fulde pris eller i rater.

Du modtager straks ved tilmelding en velkomst-mail.

Ved valg af ratebetaling, acceptere du at rater trækkes automatisk fra det betalingskort, der blev anvendt ved 1. ratebetaling.

Hvis ratebetalingen ikke overholdes bortfalder aftalen om betaling i rater og det fulde beløb forfalder til betaling straks.

Det er dit eget ansvar at vedligeholde betalingsoplysninger, hvis du får nyt kort.

Hvis du har modtaget et særligt tilbud på forløbet, eller har fået et tilbud via nyhedsbrev, da er det prisen på det tilbud, du har modtaget, som er gældende, og du skal bruge den kode du har modtaget, for at opnå rabatten.

Ansvar

Wonderful Life er ikke ansvarlig for dine resultater, personlige udvikling, gennemførelse af moduler og al træning foregår på eget ansvar.

Dette kursus kan ikke stå i stedet for læge hjælp.

Wonderful Life er heller ikke ansvarlig for kundens problemer relateret til internetforbindelse, browser, programmer og applikationer.

Ordensregler og fortrolighed

Når du deltager på forløb hos Wonderful Life, forpligter du dig til at omgås dine medkursister og medarbejdere hos Wonderful Life respektfuldt og professionelt.

Dette gælder i alle sammenhænge, hvad end det er i forbindelse med emailkommunikation, webinarer, bootcamp, Facebookgruppe eller retreat.

Ophavsret

Wonderful Life har alle rettigheder over de produkter og materialer, der er udarbejdet af Wonderful Life, og som du får stillet til rådighed i forbindelse med forløbet.

Når du tilmelder dig, får du brugsret til Wonderful Life’ produkter og materiale. Brugsretten er personlig og gælder kun til eget privatbrug. Det betyder, at produkter og materiale ikke må kopieres, videregives, eller på anden måde udbredes, hverken elektronisk eller på anden vis, uden forudgående skriftligt samtykke fra Wonderful Life. Produkter og materialer må heller ikke videresælges til tredjemand eller udnyttes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Wonderful Life' virksomhed.

Uenighed og uoverensstemmelser

Hvis der skulle opstå uenighed mellem Wonderful Life og en deltager på forløbet, er parterne enige om, at ingen af dem engagerer sig i nogen adfærd eller kommunikation, offentlig eller privat, der har til formål at nedgøre eller skade den anden part.

Kontakt mig her

Udfyld felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​Wonderful life

CVR:33791968

Adresse

Aldersrovej 13,

4450 Jyderup​

Kontakt

Telefon: ​222 80 800​

E-mail: anne@thomsen.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev