Træningscoach 

Foredrag

De 5 Kærlighedssprog

Kender du din partners og dine børns kærlighedssprog, så er det meget nemmere at give dem det de har behov for, for at de føler sig elsket.

For kender vi ikke deres kærlighedssprog, står vi ubevidst tillige til at give den kærlighed til andre, som vi gerne selv vil ha'. Og det er absolut slet ikke sikkert at det er det der leder til partneres og børnenes hjerte.

Anerkendende ord

Komplimenter eller anerkendende ord er væsentlige formidlere af kærlighed. Er dette dit kærlighedssprog, har de en særlig betydning for dig. Du taler kærlighedssproget anerkendende ord, når du påskynder, opmuntrer, roser og indgyder mod eller når du taler i en venlig tone og udtrykker kærlighed. Er anerkendende ord dit kærlighedssprog, vil du opleve krav og kritik meget negativt.

Tid

Tid til hinanden vil sige, at du ikke lader mig distrahere af noget, men giver den anden opmærksomhed. Er dette dit kærlighedssprog, ønsker du at opleve udelt opmærksomhed fra den anden. Det kan ske gennem den positive samtale, hvor den anden giver sig tid og lytter til dine følelser uden at afbryde. Føleles oplevelser er vigtige, som en tur i biografen, gåtur, eller en uge i sommerhus.

Gaver

At give og modtage gaver er et almindeligt udtryk for kærlighed overalt. Gaven selv er et symbol på en kærlig tanke. Hvis gaver er dit primære kærlighedssprog, vil næsten alt, hvad du modtager være et udtryk for den andens kærlighed til dig. Gavens værdi betyder ikke så meget. Det primære er, at den anden har tænkt på dig.

Tjenester

Dette kærlighedssprog grunder sig på et gamle mundheld: handling siger mere end ord. Når dette dit kærlighedssprog er betænksomme og venlige handlinger det største tegn på kærlighed. Dette kærlighedssprog ytrer sig fx når din partner tager sig af støvsugning, ordner opvasken, klarer bleskift, vaske bilen, går ud med skraldet, klarer vasketøjet, bader hunden eller hjælper børnene med lektierne.

Fysisk berøring

Fysisk berøring er et stærkt signal om kærlighed. Er dette dit kærlighedssprog, er der intet, der signalerer kærlighed, som en blid, bekymrende berøring. Vi taler den fysiske berørings sprog, når i holder i hånd, kysser, omfavner hinanden, læsser en arm om skulderen på nogen, giver dem et klap på ryggen eller lader hånden gennem deres hår, Jeg elsker dig, undskyld, tilgiv mig, tak Jeg elsker og værdsætter dig.

Læs mere på nedenstående link og tag evt. en test om hvilken type du er.

Læs mere her

Kontakt mig her

Udfyld felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​Wonderful life

CVR:33791968

Adresse

Aldersrovej 13,

4450 Jyderup​

Kontakt

Telefon: ​222 80 800​

E-mail: anne@thomsen.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev