Træningscoach 

Foredrag

Udskift til grove variationer

​Med nogle få ændringer af din kost, forøger du din sundhed markant.

Fra almindelig hvid pasta til fuldkornspasta.

Du får 3 gange så mange fibre og 2-3 gange så mange sunde vitaminer og mineraler. Alt sammen uden at hive ekstra kalorier indenbords. Hvis du/børnene syntes overganger er for stor, så start med at blande halv hvid og halv fuldkorn.

Fra hvide til brune ris.

Byttehandlen resulterer i 50 procent flere fibre samt flere vitaminer og mineraler. Samtidig har de brune ris en fastere konsistens. Det fremmer tyggearbejdet og dermed mætheden.

Fra lyst rugbrød eller franskbrød til fuldkornsrugbrød med hele kerner.

For det første får du langt flere sunde vitaminer og mineraler ved at vælge fuldkornsrugbrødet frem for et brød bagt på hvedemel eller sigtet rugmel. Samtidig øges fiberindholdet. Vælger du et brød, der er spækket med hele kerner, gavner det blodsukkeret, fordi kernerne forsinker kulhydraternes optagelse.

Fra honningristet mysli til grov mysli med nødder og rosiner.

Mindre og sundere fedt, ingen tomme kalorier og masser af fibre er resultatet af denne udskiftning. Fibre får du også med nødderne og rosinerne, der også bidrager med vitaminer og mineraler.

Fra cornflakes til havregryn.

Ved at udskifte majsflagerne med flager af havre femdobler du fiberindholdet uden at få nævneværdigt flere kalorier indenbords. Du får samtidig sunde fedtsyrer og flere vitaminer og mineraler.

Fra brød til grøntsager.

Specielt hvis dit aktivitetsniveau ikke er særligt højt, så vil du ha' glæde af at skifte kulhydrater ud med grøntsager. Det giver massere af fibre og bedre forbrænding..

Kontakt mig her

Udfyld felterne herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​Wonderful life

CVR:33791968

Adresse

Aldersrovej 13,

4450 Jyderup​

Kontakt

Telefon: ​222 80 800​

E-mail: anne@thomsen.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev